Οι παραγγελίες σας στο privebutique.gr μπορούν να εξοφληθούν με τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους.

 1. Με αντικαταβολή
  Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με μετρητά στον courier, κατά την παραλαβή της. Η αντικαταβολή με μετρητά, δεν μπορεί να ξεπερνά τα 499,99 ευρώ ανά δέμα. Αν η αξία του προϊόντος υπερβαίνει τα 499,99 ευρώ, μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο κατάστημα παραλαβής courier.
 1. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
  Μπορείτε να καταθέσετε το ποσό που αντιστοιχεί στην παραγγελία στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό.
  Αφού κάνετε τη παραγγελία σας στο privebutique.gr ή τηλεφωνικά, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής / απόδειξη κατάθεσης με email στο [email protected] και εμείς με το που λάβουμε το email σας, προχωράμε στην εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα θα αποστέλλονται (αν είναι άμεσα διαθέσιμα) με το που επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας.

  Alpha Bank
  ΙΒΑΝ : GR7601408610861002002013230
  Δικαιούχος: Αποστολία Μπελμέζα

  PIRAEUS BANK
  IBAN: GR7101722510005251088821166
  Δικαιούχος: Αποστολία Μπελμέζα

3. Με την χρεωστική / πιστωτική σας κάρτα

Μέσω του ασφαλούς συστήματος συναλλαγών της Alpha Bank με χρήση πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, Diners, Discover
ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

4. Μέσω PAYPAL

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.